Despre noi

Experiența acumulată prin prestarea activităților specifice gestionării procedurilor de executare silită aflate în portofoliul societății noastre a permis asigurarea unui nivel profesional remarcabil în domeniul de referință.

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști dedicată și cu o abordare strategică personalizată pentru fiecare caz, oferind soluții eficiente și etice pentru recuperarea datoriilor.

Societatea de Executori Judecătorești “Themis” fiind înregistrată și activând din anul 2012 pe piața de profil, cu o experiență de peste 12 de ani în domeniu , prin experiența și prestigiul profesional recunoscut, prin personalul component și colaborările practicate cu firme sau alte cabinete din alte domenii, poate asigura servicii profesionale clienților săi, în condițiile și cu respectarea formelor prescrise de lege.

Reputația echipei vine din consecvența cu care a transpus în realitate promisiunile și proiectele angajate. Societatatea a dobândit o experiență deosebită și se bucură de o reputație remarcabilă pe piața de profil, fiind una dintre cele mai importante birouri in domeniul executarii silite, remarcându-se prin perseverenta și seriozitatea manifestată în activitate, prin calitatea lucrărilor și a serviciilor prestate.

Cine suntem

Activitatea Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești “Themis” este condusă și coordonată de cinci executori judecătorești, respectiv Tudorache Cătălin Andrei, Creangă Madalin Iulian, Tudorache Cătălin Silviu, Ion Constantin Aurelian și Puncea Adrian Alexandru, fiecare cu o experiență de peste 15 ani în domeniul executării silite și al recuperării creanțelor și în domeniul financiar-bancar.

Echipa de lucru desemnată pentru fiecare proiect aflat în desfășurare, urmărește realizarea tuturor actelor și operațiunilor prescrise în normele de reglementare, activitatea în echipă și colaborările cu ceilalți specialiști fiind guvernate de principiul legalității, eficienței muncii și profesionalismului remarcabil.