Despre noi

Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătorești “Themis” a luat naștere în anul 2018, oferind servicii juridice în domeniul executării silite la cele mai înalte standarde.

Înainte de toate, credem în recuperarea pe cale amiabilă a creanțelor iar abilitatea de a identifica soluțiile optime de rezolvare a dosarelor de executare prin înțelegerea părților este unul din principalele atuuri care au stat la baza succesului nostru. Atunci când soluționarea amiabilă nu este posibilă, îndeplinim procedura de executare silită într-o manieră corectă, rapidă și eficientă, cu respectarea unor principii stricte care asigură protejarea drepturilor și intereselor părților, încurajând relaționarea transparentă între participanții la executare.

Imaginea reprezentativă a biroului nostru a devenit astfel o alegere firească, Themis fiind zeița dreptății în mitologia greacă și personificarea ordinii divine, a legii și a obiceiurilor.

Cine suntem

Activitatea Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești “Themis” este condusă și coordonată de cinci executori judecătorești, respectiv Tudorache Cătălin Andrei, Creangă Madalin Iulian, Tudorache Cătălin Silviu, Ion Constantin Aurelian și Puncea Adrian Alexandru, fiecare cu o experiență de peste 10 ani în domeniul executării silite și al recuperării creanțelor și în domeniul financiar-bancar.

Suportul este asigurat de un colectiv tânăr și dinamic format din peste 50 de angajați cu experiență în domeniul executării silite, organizați în departamente de specialitate ce asigură îndeplinirea obiectivelor biroului în mod eficient și cu profesionalism.

Alături de aceștia se află colaboratorii externi ai biroului, societăți de avocatură de renume, experți tehnici judiciari și notari publici cu o vastă experiență în domeniul de activitate, pregătiți să ofere soluții și servicii la cele mai înalte standarde.